Ruokailu

Kansanopiston linjoilla opiskelevat sekä  ammatillisen perustutkinnon päätoiminen opiskelija saavat yhden maksuttoman aterian päivässä. Erityisruokavaliota tai kasvisruokaa tarvitseva opiskelija saa hänelle sopivan aterian täytettyään siitä ilmoituslomakkeen opiston ruokalaan. Jos olet erikoisruokavalio-opiskelija ja sinulla on tiedossa oleva poissaolo, pitää sinun ilmoittaa poissaolostasi viimeistään edellisenä päivänä keittiöön.

Asuntolassa asuville on tarjotaan myös aamiainen ja päivällinen. 

Opiston ruokalasta voi ostaa myös välipaloja.

Ruokailuajat

aamiainen7.45-9.00
  
lounas10.45 Vapaa sivistystyö
11.00 Aipe
11.30 Viittomakielen ohjaajat (Kovo ja Vop)
11.45 Humak
  
kahvi13.45 (maksullinen)
  
päivällinen16.00-16.30


 P1050932

P1050963


DIGIlinjanMainos

Ajankohtaista

Uutuus! Kansanopistolinjat myös kuuden kuukauden mittaisina työttömyysetuudella. Kehitä osaamistasi ja hyödynnä työttömyys aika opiskelemalla.

Hae jatkuvassa haussa:

Lukuvuoden ja kuuden kuukauden mittaisten linjojen haku käynnissä

Pohjois-Savon opiston AMIS-palautteen tulokset ilahduttavat: aloituspalautteessa kaikkien kysymysten tulosten keskiarvo asteikolla 1-5 oli 4,5. Lue lisääPohjois-savon opisto - kansanopisto kuopiossa

Pohjois-Savon opisto toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan.

Opiston kansanopistolinjat tarjoavat eri-ikäisille mahdollisuuden oppia ja opiskella erilaisia taitoja digitaiteessa, eläintenkouluttamisessa ja sisustussuunnittelussa. Opistollamme järjestetään lyhytkursseja, jotka täydentävät vapaan sivistystyön koulutustarjontaa Kuopion seudulla.

Pohjois-Savon opisto on myös ammatillinen oppilaitos. Me koulutamme koko Itä-Suomen alueelle viittomakielisen ohjauksen ammattilaisia.

Meillä voit opiskella myös aikuisten perusopetuksen oppimäärän.

Lisäksi opistomme on Humanistisen ammattikorkeakoulun Kuopion kampus. Humak kouluttaa täällä sekä tulkkeja että yhteisöpedagogeja