Ruokailu

Kansanopiston linjoilla opiskelevat sekä  ammatillisen perustutkinnon päätoiminen opiskelija saavat yhden maksuttoman aterian päivässä. Erityisruokavaliota tai kasvisruokaa tarvitseva opiskelija saa hänelle sopivan aterian täytettyään siitä ilmoituslomakkeen opiston ruokalaan. Jos olet erikoisruokavalio-opiskelija ja sinulla on tiedossa oleva poissaolo, pitää sinun ilmoittaa poissaolostasi viimeistään edellisenä päivänä keittiöön.

Asuntolassa asuville on tarjotaan myös aamiainen ja päivällinen. 

Opiston ruokalasta voi ostaa myös välipaloja.

Ruokailuajat

aamiainen7.45-9.00
  
lounas10.45 Vapaa sivistystyö
11.00 Aipe
11.30 Viittomakielen ohjaajat (Kovo ja Vop)
11.45 Humak
  
kahvi13.45 (maksullinen)
  
päivällinen16.00-16.30


 P1050932

P1050963


AjankohtaistA

KORONATIEDOTE 31.3.2020 Pohjois-Savon opisto! linkki tiedotteeseen

Opiskelijoille ja huoltajille lähetetty 9.3.2020 tiedote ja ohjeistus Korona virusepidemiaan varautumisesta linkki tiedotteeseen


Vuoden ja 6kk:n linjojen haku alkanut 1.3.2020!


HUOM! Tukiviittomailtapäivät siirtyvät myöhempään ajankohtaan.

Tervetuloa opiskelemaan tukiviittomia Pohjois-Savon opistolle!

Tukiviittomailtapäivät keväällä:

• ke 18.3. klo 12.15-15.30
• ke 25.3. klo 12.15-15.30 

Tarjoamme tukiviittomailtapäiviä perinteisen kesäkurssin sijaan työpaikkaohjaajille, jotka haluavat tulla harjoittelemaan tai kohentamaan tukiviittomistaitojaan.
Ilmoittautumiset jokaiseen iltapäivään erikseen! Ilmoittautuminen tapahtuu viimeistään viikkoa ennen opetusajankohtia s-postiosoitteeseen: terhi.rasanen@psko.fi.


Hae jatkuvassa haussa:

Pohjois-Savon opiston AMIS-palautteen tulokset ilahduttavat: aloituspalautteessa kaikkien kysymysten tulosten keskiarvo asteikolla 1-5 oli 4,5. Lue lisää


Pohjois-savon opisto - kansanopisto kuopiossa

Pohjois-Savon opisto toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan.

Opiston kansanopistolinjat tarjoavat eri-ikäisille mahdollisuuden oppia ja opiskella erilaisia taitoja digitaiteessa, eläintenkouluttamisessa ja sisustussuunnittelussa. Opistollamme järjestetään lyhytkursseja, jotka täydentävät vapaan sivistystyön koulutustarjontaa Kuopion seudulla.

Pohjois-Savon opisto on myös ammatillinen oppilaitos. Me koulutamme koko Itä-Suomen alueelle viittomakielisen ohjauksen ammattilaisia.

Meillä voit opiskella myös aikuisten perusopetuksen oppimäärän.

Lisäksi opistomme on Humanistisen ammattikorkeakoulun Kuopion kampus. Humak kouluttaa täällä sekä tulkkeja että yhteisöpedagogeja