Opiskelijakunta

Opiskelijakunnan tehtävänä on olla mukana kehittämässä oppilaitoksen sisäistä yhteistyötä ja toimintaympäristöä yhdessä henkilöstön kanssa. Opiston ammatillisen koulutuksen opettaja toimii opiskelijakunnan ja henkilöstön välisenä koordinaattorina ja tarvittaessa avustaa opiskelijakunnan  toimintaa.

Pohjois-Savon opistossa on myös mahdollisuus osallistua tutortoimintaan, joka vastaa perusasteen tukioppilastoimintaa. Tutortoiminta tunnustetaan osana vapaasti valittavia opintoja. Tutorit osallistuvat yhteisöllisyyden ylläpitoon ja edistämiseen.


DIGIlinjanMainos

Ajankohtaista

Uutuus! Kansanopistolinjat myös kuuden kuukauden mittaisina työttömyysetuudella. Kehitä osaamistasi ja hyödynnä työttömyys aika opiskelemalla.

Hae jatkuvassa haussa:

Lukuvuoden ja kuuden kuukauden mittaisten linjojen haku käynnissä

Pohjois-Savon opiston AMIS-palautteen tulokset ilahduttavat: aloituspalautteessa kaikkien kysymysten tulosten keskiarvo asteikolla 1-5 oli 4,5. Lue lisääPohjois-savon opisto - kansanopisto kuopiossa

Pohjois-Savon opisto toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan.

Opiston kansanopistolinjat tarjoavat eri-ikäisille mahdollisuuden oppia ja opiskella erilaisia taitoja digitaiteessa, eläintenkouluttamisessa ja sisustussuunnittelussa. Opistollamme järjestetään lyhytkursseja, jotka täydentävät vapaan sivistystyön koulutustarjontaa Kuopion seudulla.

Pohjois-Savon opisto on myös ammatillinen oppilaitos. Me koulutamme koko Itä-Suomen alueelle viittomakielisen ohjauksen ammattilaisia.

Meillä voit opiskella myös aikuisten perusopetuksen oppimäärän.

Lisäksi opistomme on Humanistisen ammattikorkeakoulun Kuopion kampus. Humak kouluttaa täällä sekä tulkkeja että yhteisöpedagogeja