Opiskelijatarinoita -Sanni Hintzell

 Opiskelijatarinoita

-Buustia jatko-opintoihin sisustussuunnittelulinjalta

Sanni Hintzell valmistui sisustussuunnittelulinjalta keväällä 2015 ja opiskelee tällä hetkellä viimeistä vuotta Savonia-ammattikorkeakoulussa sisustusarkkitehtuuri ja kalustemuotoilu linjalla. Parhaillaan Sanni suorittaa työharjoittelua Hakola huonekaluyrityksessä. Sanni päätyi hakemaan sisustussuunnittelulinjalle, koska ammattikorkeakoulu paikka ei vielä ensimmäisellä kerralla avautunut.

”Löysin Pohjois-Savon opiston ja pääsin aloittamaan sisustusalan opinnot parhaalla mahdollisella tavalla.” Sanni toteaa näin jälkikäteen.

Sannin mielestä sisustussuunnittelulinja on todella kattava peruspaketti, jonka taitoja hän on päässyt hyödyntämään usein nykyisessä koulutuksessa. ”Parhaiten mieleen ja käyttöön ovat jääneet 3D-mallintamisen maailma sekä värien ja valaistuksen opit. Lisäksi oli huippua päästä kokeilemaan NY vuosi yrittäjänä ohjelmaa. Ymmärsin myös alan laajuuden ja sen mahdollisuudet yritysvierailujen kautta.” Sanni tiivistää opintojen tärkeimmät jutut.

Sannin mielestä opiskelu oli rentoa ja samalla hän oppi todella paljon lyhyessä ajassa. Projektien kautta opiskelu oli mielenkiintoista ja kehittävää. Erityisesti Sannille on jäänyt mieleen oman suunnitelman toteutuminen, kun kaksi suunnitelmaa yhdistettiin ja tuloksena syntyi asuntolan uudet huoneet!

Sanni nostaa yhtenä tärkeänä asiana myös opistovuonna syntyneet ihmissuhteet. ”Tutustuin ihaniin ihmisiin ja sain hyviä ystäviä.” Sanni kiteyttää.

Sanni suosittelee lämpimästi linjaa kaikille sisustusalasta kiinnostuneille ja etenkin ammattikorkeaopintoihin tähtääville. ”Sain omasta vuodestani irti enemmän kuin olisin koskaan voinut kuvitella ja sillä on ollut iso vaikutus omaan opiskelupolkuun.”

Lopuksi Sanni toteaa positiiviseen ja luottaiseen tyyliin ”Olen löytänyt oman juttuni ja katsotaan mihin se minut vie!”

Tsemppiä tulevaisuuteen lahjakas Sanni!

Käy kurkkaamassa myös Sannin lifestyleblogi http://www.lily.fi/blogit/sannieerika

 Sannih 3


AjankohtaistA

UUSI MONIMUOTOKOULUTUS!

PERHEPÄIVÄHOITAJASTA VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAKSI?

VARHAISKASVATUKSEN PEDAGOGISEN TOIMINNAN TOTEUTTAMINEN, 30 OSP

Koulutus ja tutkinnon osan suorittaminen antavat perhepäivähoitajan ammattitutkinnon suorittaneille kelpoisuuden päiväkotityöhön ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäviin
(Valtioneuvoston asetus varhaiskasvatuksesta 753/2018, 4 §).

Uusi koulutus alkaa maanantaina 14.9.2020 Pohjois-Savon opistolla Kuopion Hiltulanlahdessa.
Hae nyt monimuotokoulutukseen, joka kestää noin puoli vuotta ja koostuu seitsemästä lähiopetuspäivästä, etä-ja verkko-opetuksesta sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Tarkemmat tiedot koulutuksesta Varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen 30 osp

Koulutus on mahdollista suorittaa työpaikalla tapahtuvaa koulutusjaksoa lukuun ottamatta perhepäivähoitajan tai muun työn ohessa.
Voit suorittaa koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, koulutussopimuksella tai työn ohessa. Koulutus on maksuton.

Hae koulutukseen

Lisätietoja: helmi.koukka@psko.fi, 040 1460212
Pohjois-Savon opisto, Kansanopistotie 32, 70800 Kuopio


AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN OPETTAJA

Haemme opettajaa aikuisten perusopetukseen määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2020-31.7.2021

Tulet olemaan osa innostunutta maahanmuuttajaopetuksen tiimiämme ja opetat matemaattis-luonnontieteellisten oppiaineiden lisäksi joustavasti oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan myös muita perusopetuksen oppiaineita aikuisten perusopetuksessa opiskeleville maahanmuuttajille. Olet osana tiimiä vastuussa aikuisten perusopetuksen toteuttamisesta ja kehittämisestä. Opetusta voi olla myös ammatillisessa koulutuksessa matemaattis-luonnontieteellisen osaamisen tutkinnon osassa.

Edellytämme sinulta opettajan kelpoisuutta asetuksen 986/1998 ja 1150/2017 mukaisesti. Katsomme eduksi monipuolisen opetus- ja ohjauskokemuksen, kokemuksen S2–opetuksesta ja/tai erityisopetuksesta sekä hyvät verkkopedagogiset taidot.

Tehtävässä on 3 kuukauden koeaika. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä sovelletaan työehtosopimuksen mukaista kokonaistyöaikaa. Tehtävä on määräaikainen.

Pohjois-Savon Opisto on sitoutumaton kansanopisto Kuopion Hiltulanlahdessa. Järjestämme kasvatus- ja ohjausalan ammatillista koulutusta, aikuisten perusopetusta ja vapaan sivistystyön koulutuksia. Opistollamme toimii myös Humanistisen ammattikorkeakoulun Kuopion kampus.

Tehtävään valitun tulee esittää lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote.

Hakemukset voi lähettää sähköpostitse jaana.kuukasjarvi@psko.fi


KORONATIEDOTE 2.4.2020 Pohjois-Savon opisto! linkki tiedotteeseen

KORONATIEDOTE 31.3.2020 Pohjois-Savon opisto! linkki tiedotteeseen

Opiskelijoille ja huoltajille lähetetty 9.3.2020 tiedote ja ohjeistus Korona virusepidemiaan varautumisesta linkki tiedotteeseen


Pohjois-savon opisto - kansanopisto kuopiossa

Pohjois-Savon opisto toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan.

Opiston kansanopistolinjat tarjoavat eri-ikäisille mahdollisuuden oppia ja opiskella erilaisia taitoja digitaiteessa, eläintenkouluttamisessa ja sisustussuunnittelussa. Opistollamme järjestetään lyhytkursseja, jotka täydentävät vapaan sivistystyön koulutustarjontaa Kuopion seudulla.

Pohjois-Savon opisto on myös ammatillinen oppilaitos. Me koulutamme koko Itä-Suomen alueelle viittomakielisen ohjauksen ammattilaisia.

Meillä voit opiskella myös aikuisten perusopetuksen oppimäärän.

Lisäksi opistomme on Humanistisen ammattikorkeakoulun Kuopion kampus. Humak kouluttaa täällä sekä tulkkeja että yhteisöpedagogeja