Tilat ja palvelut


Asuntola

Huoneet ovat kahden hengen huoneita (32 kpl), joissa on oma WC ja suihku. Huoneilla on yhteiskeittiöt (4 kpl), joissa on uunillinen liesi, mikro, kahvinkeitin, jääkaappi, ruokailuastiat ja -välineet. Asuntolassa on myös kuusi lemmikkieläinhuoneita, jotka ovat ensijaisesti eläintenkouluttajalinjan opiskelijoille.


Koulutukset ja kokoukset

Opistoltamme löytyy hyvät tilat erilaisille kokous-, koulutustilaisuuksille:
- erikokoisia luokkia ja ryhmätyötiloja (10 kpl), joissa nykyaikaiset AV-välineet
- kaksi ATK-luokkaa (25 oppilaskonetta)
- sali (200 hengelle) AV-välineineen
- ruokasali (150 hengelle)
Kysy tarjoustamme, rakennetaan kokous- tai koulutuspaketti yhdessä tarpeittesi mukaan.
Lisätietoja: 040 146 0200 / opisto@psko.fi

Juhlat

Opiston viihtyisä ympäristö ja monipuoliset tilat takaavat onnistuneet tapahtumat. Meillä voit järjestää esimerkiksi häät, perhe- ja sukujuhlat sekä muut tilaisuudet. 

Opistolla järjestettävässä juhlassa ravintolamme Koivukokki kattaa  ja koristelee tuotteet kauniisti pitopöytään ja huolehtii joustavasta ja hyvästä palvelusta. Huomioimme erilaiset juhliinne liittyvät toiveet.

Järjestämme myös kahvitus- ja ruokapalveluita tilauksesta. 

Ota yhteyttä, niin mietitään miten teemme Sinun juhlastasi unohtumattoman

Lisätietoja: 040 146 0205, emäntä Ulla Hoffrén,
ulla.hoffren@psko.fi

Oiva-raportti 2017

Liikunta

Opiston liikuntasalia (n. 300 m2) voi vuokrata myös pienimuotoiseen liikuntaan.

Kirjasto

Kirjasto toimii Pohjois-Savon opiston ja Humanistisen ammattikorkeakoulun (Humak) Kuopion alueyksikön yhteisenä kirjastona. Kirjasto on auki maanantaista perjantaihin. Jos tarvitset infomaatikko Jaakko Nyrösen apua tai haluat rekisteröityä lainaajaksi, sovi tulostasi kirjastoon etukäteen.

Kokoelma painottuu Pohjois-Savon opiston ja Humakin opinnoissa tarvittaviin kirjoihin, videoihin ja lehtiin. Kirjaston painetut ja elektroniset kokoelmat ovat haettavissa Humak Finna -hakupalvelussa

Pohjois-Savon opisto
Kirjasto
Kansanopistotie 32
70800 KUOPIO
Puhelin: 050 518 8512
kirjasto(at)psko.fiKuva4B (kopio)

Kattaus1

Herkut20130315 140255[2]

Kirjasto1 (2)DIGIlinjanMainos

Ajankohtaista

Uutuus! Kansanopistolinjat myös kuuden kuukauden mittaisina työttömyysetuudella. Kehitä osaamistasi ja hyödynnä työttömyys aika opiskelemalla.

Hae jatkuvassa haussa:

Lukuvuoden ja kuuden kuukauden mittaisten linjojen haku käynnissä

Pohjois-Savon opiston AMIS-palautteen tulokset ilahduttavat: aloituspalautteessa kaikkien kysymysten tulosten keskiarvo asteikolla 1-5 oli 4,5. Lue lisääPohjois-savon opisto - kansanopisto kuopiossa

Pohjois-Savon opisto toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan.

Opiston kansanopistolinjat tarjoavat eri-ikäisille mahdollisuuden oppia ja opiskella erilaisia taitoja digitaiteessa, eläintenkouluttamisessa ja sisustussuunnittelussa. Opistollamme järjestetään lyhytkursseja, jotka täydentävät vapaan sivistystyön koulutustarjontaa Kuopion seudulla.

Pohjois-Savon opisto on myös ammatillinen oppilaitos. Me koulutamme koko Itä-Suomen alueelle viittomakielisen ohjauksen ammattilaisia.

Meillä voit opiskella myös aikuisten perusopetuksen oppimäärän.

Lisäksi opistomme on Humanistisen ammattikorkeakoulun Kuopion kampus. Humak kouluttaa täällä sekä tulkkeja että yhteisöpedagogeja