Tilat ja palvelut


Asuntola

Huoneet ovat kahden hengen huoneita (32 kpl), joissa on oma WC ja suihku. Huoneilla on yhteiskeittiöt (4 kpl), joissa on uunillinen liesi, mikro, kahvinkeitin, jääkaappi. Asuntolassa on myös kuusi lemmikkieläinhuoneita, jotka ovat ensijaisesti eläintenkouluttajalinjan opiskelijoille.


Koulutukset ja kokoukset

Opistoltamme löytyy hyvät tilat erilaisille kokous-, koulutustilaisuuksille:
- erikokoisia luokkia ja ryhmätyötiloja (10 kpl), joissa nykyaikaiset AV-välineet
- kaksi ATK-luokkaa (25 oppilaskonetta)
- sali (200 hengelle) AV-välineineen
- ruokasali (150 hengelle)
Kysy tarjoustamme, rakennetaan kokous- tai koulutuspaketti yhdessä tarpeittesi mukaan.
Lisätietoja: 040 146 0200 / opisto@psko.fi

Juhlat

Opiston viihtyisä ympäristö ja monipuoliset tilat takaavat onnistuneet tapahtumat. Meillä voit järjestää esimerkiksi häät, perhe- ja sukujuhlat sekä muut tilaisuudet. 

Opistolla järjestettävässä juhlassa ravintolamme Koivukokki kattaa  ja koristelee tuotteet kauniisti pitopöytään ja huolehtii joustavasta ja hyvästä palvelusta. Huomioimme erilaiset juhliinne liittyvät toiveet.

Järjestämme myös kahvitus- ja ruokapalveluita tilauksesta. 

Ota yhteyttä, niin mietitään miten teemme Sinun juhlastasi unohtumattoman

Lisätietoja: 040 146 0205, emäntä Ulla Hoffrén,
ulla.hoffren@psko.fi


Oiva-raportti 2019

Liikunta

Opiston liikuntasalia (n. 300 m2) voi vuokrata myös pienimuotoiseen liikuntaan.

Kirjasto

Kirjasto toimii Pohjois-Savon opiston ja Humanistisen ammattikorkeakoulun (Humak) Kuopion alueyksikön yhteisenä kirjastona. Kirjasto on auki maanantaista perjantaihin. Jos tarvitset infomaatikko Jaakko Nyrösen apua tai haluat rekisteröityä lainaajaksi, sovi tulostasi kirjastoon etukäteen.

Kokoelma painottuu Pohjois-Savon opiston ja Humakin opinnoissa tarvittaviin kirjoihin, videoihin ja lehtiin. Kirjaston painetut ja elektroniset kokoelmat ovat haettavissa Humak Finna -hakupalvelussa

Pohjois-Savon opisto
Kirjasto
Kansanopistotie 32
70800 KUOPIO
Puhelin: 050 518 8512
kirjasto(at)psko.fiKuva4B (kopio)

Kattaus1

Herkut20130315 140255[2]

Kirjasto1 (2)AjankohtaistA

Opintotoimisto on suljettuna viikolla 42.

Tervetuloa uudet ja vanhat opiskelijat!

Pohjois-Savon opisto aloittaa toimintansa ja avaa ovensa 3.8.2020. Toimimme koronapandemiatilanteen vaatimalla tavalla ja hallituksen ohjeistuksen mukaan myös syksyllä 2020.

UUSI KOULUTUS!

OHJATUSTI OMA POLKU TYÖELÄMÄÄN, 16 OV

Tule mukaan neljän kuukauden pituiseen koulutukseen, jossa lähdetään liikkeelle Sinun tilanteestasi ja tavoitteistasi. Koulutuksen aikana mm. päivitetään työelämätietoutta sekä työnhaku- ja digitaitoja, tutustutaan erilaisiin koulutus- ja työmahdollisuuksiin ja rakennetaan yhdessä Sinun polkuasi eteenpäin. Tarkemmat tiedot koulutuksesta

Koulutus on kokopäivätoimista ja maksutonta. Varmista tarvittaessa, voitko opiskella työttömyysetuudella ks. lisää. Opinnoista tulee ilmoittaa etukäteen TE-toimistoon, joka tekee niistä tarvittaessa selvityksen. TE-toimisto antaa opinnoista aina työvoimapoliittisen lausunnon. Ole siis yhteydessä TE-toimistoon ennen opintoihin hakeutumista. 

Koulutus oikeuttaa opintotukeen, jos hakijan henkilökohtaisten opintotuen edellytykset täyttyvät. Hakijan on varmistettava asia Kelalta.

Hakulomake

Koulutus alkaa maanantaina 28.9.2020 Pohjois-Savon opistolla Kuopion Hiltulanlahdessa.

Lisätietoja: mari.timonen@psko.fi, 040 1460209
Pohjois-Savon opisto, Kansanopistotie 32, 70800 Kuopio


UUSI MONIMUOTOKOULUTUS!

PERHEPÄIVÄHOITAJASTA VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAKSI?

VARHAISKASVATUKSEN PEDAGOGISEN TOIMINNAN TOTEUTTAMINEN, 30 OSP

Koulutus ja tutkinnon osan suorittaminen antavat perhepäivähoitajan ammattitutkinnon suorittaneille kelpoisuuden päiväkotityöhön ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäviin
(Valtioneuvoston asetus varhaiskasvatuksesta 753/2018, 4 §).

Uusi koulutus alkaa maanantaina 14.9.2020 Pohjois-Savon opistolla Kuopion Hiltulanlahdessa.
Hae nyt monimuotokoulutukseen, joka kestää noin puoli vuotta ja koostuu seitsemästä lähiopetuspäivästä, etä-ja verkko-opetuksesta sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Tarkemmat tiedot koulutuksesta Varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen 30 osp

Koulutus on mahdollista suorittaa työpaikalla tapahtuvaa koulutusjaksoa lukuun ottamatta perhepäivähoitajan tai muun työn ohessa.
Voit suorittaa koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, koulutussopimuksella tai työn ohessa. Koulutus on maksuton.

Hae koulutukseen

Lisätietoja: helmi.koukka@psko.fi, 040 1460212
Pohjois-Savon opisto, Kansanopistotie 32, 70800 Kuopio


KORONATIEDOTE 2.4.2020 Pohjois-Savon opisto! linkki tiedotteeseen

KORONATIEDOTE 31.3.2020 Pohjois-Savon opisto! linkki tiedotteeseen

Opiskelijoille ja huoltajille lähetetty 9.3.2020 tiedote ja ohjeistus Korona virusepidemiaan varautumisesta linkki tiedotteeseen


Pohjois-savon opisto - kansanopisto kuopiossa

Pohjois-Savon opisto toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan.

Opiston kansanopistolinjat tarjoavat eri-ikäisille mahdollisuuden oppia ja opiskella erilaisia taitoja digitaiteessa, eläintenkouluttamisessa ja sisustussuunnittelussa. Opistollamme järjestetään lyhytkursseja, jotka täydentävät vapaan sivistystyön koulutustarjontaa Kuopion seudulla.

Pohjois-Savon opisto on myös ammatillinen oppilaitos. Me koulutamme koko Itä-Suomen alueelle viittomakielisen ohjauksen ammattilaisia.

Meillä voit opiskella myös aikuisten perusopetuksen oppimäärän.

Lisäksi opistomme on Humanistisen ammattikorkeakoulun Kuopion kampus. Humak kouluttaa täällä sekä tulkkeja että yhteisöpedagogeja