Lukuvuoden mittaiset maksulliset linjat

Kansanopiston opintolinjat tarjoavat hyvän vaihtoehdon opiskella uusia taitoja ja toteuttaa omia tavoitteita. Opiskelu kansanopistossa on kokonaisvaltaista, tekemisessä korostuu käytäntö teorian ohella ja tiedollisten tavoitteiden lisäksi karttuvat sosiaaliset taidot.

Opintolinjoilla opitaan alan perustietoja ja -taitoja, jotka antavat pohjan varsinaiselle ammattikoulutukselle. Linjoilla opiskelu helpottaa ja edistää alan jatko-opintoihin hakeutumista. Vuoden linjoilla annetaan myös ammatinvalinnan ohjausta oman uran löytymiseksi.  

Kansanopiston vuoden mittaisilta linjoilta saat yhteishakuun itsellesi kuusi (6) lisäpistettä. Jos tulet linjalle suoraan esim. peruskoulusta, et myöskään menetä niitä kahdeksaa (8) valintapistettä, jotka on tarkoitettu ilman tutkintopaikkaa oleville nuorille. Eli voit saada yhteishakuun jopa 14 lisäpistettä!  


 

People-2557399 1920


DIGIlinjanMainos

Ajankohtaista

OPINTOTOIMISTO KIINNI PE 13.12.2019

SketchUp-peruskurssi 13.-14.1.2020 Lue lisää ja ilmoittaudu!

Digitaidelinjan 7.1.-22.5.2020 haku käynnissä! Ilmoittaudu mukaan

Hae jatkuvassa haussa:

Pohjois-Savon opiston AMIS-palautteen tulokset ilahduttavat: aloituspalautteessa kaikkien kysymysten tulosten keskiarvo asteikolla 1-5 oli 4,5. Lue lisääPohjois-savon opisto - kansanopisto kuopiossa

Pohjois-Savon opisto toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan.

Opiston kansanopistolinjat tarjoavat eri-ikäisille mahdollisuuden oppia ja opiskella erilaisia taitoja digitaiteessa, eläintenkouluttamisessa ja sisustussuunnittelussa. Opistollamme järjestetään lyhytkursseja, jotka täydentävät vapaan sivistystyön koulutustarjontaa Kuopion seudulla.

Pohjois-Savon opisto on myös ammatillinen oppilaitos. Me koulutamme koko Itä-Suomen alueelle viittomakielisen ohjauksen ammattilaisia.

Meillä voit opiskella myös aikuisten perusopetuksen oppimäärän.

Lisäksi opistomme on Humanistisen ammattikorkeakoulun Kuopion kampus. Humak kouluttaa täällä sekä tulkkeja että yhteisöpedagogeja