Oppilaskunta

Pohjois-Savon opistossa toimii opiskelijayhdistys Poppis ry, jonka jäseniä ovat kaikki opiskelijat. Opiskelijayhdistyksen tehtävänä on olla mukana kehittämässä oppilaitoksen sisäistä yhteistyötä ja toimintaympäristöä yhdessä henkilöstön kanssa. Opiston ammatillisen koulutuksen opettaja toimii opiskelijayhdistyksen ja henkilöstön välisenä koordinaattorina ja tarvittaessa avustaa opiskelijayhdistyksen toimintaa.

Pohjois-Savon opistossa on myös mahdollisuus osallistua tutortoimintaan, joka vastaa perusasteen tukioppilastoimintaa. Tutortoiminta tunnustetaan osana vapaasti valittavia opintoja. Tutorit osallistuvat yhteisöllisyyden ylläpitoon ja edistämiseen. Tutortoimintaa ohjaa opinto-ohjaaja.


HAUSSA NYT

Pohjois-savon opisto - kansanopisto kuopiossa

Pohjois-Savon opisto toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan.

Opiston kansanopistolinjat tarjoavat eri-ikäisille mahdollisuuden oppia ja opiskella erilaisia taitoja digitaiteessa, eläintenkouluttamisessa ja sisustussuunnittelussa. Opistollamme järjestetään lyhytkursseja, jotka täydentävät vapaan sivistystyön koulutustarjontaa Kuopion seudulla.

Pohjois-Savon opisto on myös ammatillinen oppilaitos. Me koulutamme koko Itä-Suomen alueelle Viittomakielisen ohjauksen ammattilaisia.

Meillä voit opiskella myös aikuisten perusopetuksen oppimäärän.

Lisäksi opistomme on Humanistisen ammattikorkeakoulun Kuopion kampus. Humak kouluttaa täällä sekä viittomakielen tulkkeja että yhteisöpedagogeja