Viittomat puheen tukena 4.-6.6.2018

Kurssilla opiskellaan arkielämän perusviittomia, joita voivat käyttää sekä lapset että aikuiset. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempia viittomien opintoja. Viittomien opiskelussa opiskelijat jaetaan siten, että vasta-alkajat ja aiemmin viittoneet ovat eri ryhmissä. Ryhmää voi opiskelun alussa halutessaan vielä vaihtaa. Viittomakielen ohjaajaopiskelijoiden työssäoppimisen ohjaajille kurssi on maksuton, ns. vaihtokurssi.

Kurssin laajuus on 18 tuntia. Aikataulu maanantaina klo 9.30-16.00, tiistaina klo 9.00-16.00 ja keskiviikkona klo 9.00-14.30
Hinta 130€ (sisältää opetuksen, lounaat ja päiväkahvit)
Opettajat: Helmi Koukka, Sisko Räsänen ja Terhi Räsänen
Ilmoittaudu tästäHAUSSA NYT

Pohjois-savon opisto - kansanopisto kuopiossa

Pohjois-Savon opisto toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan.

Opiston kansanopistolinjat tarjoavat eri-ikäisille mahdollisuuden oppia ja opiskella erilaisia taitoja digitaiteessa, eläintenkouluttamisessa ja sisustussuunnittelussa. Opistollamme järjestetään lyhytkursseja, jotka täydentävät vapaan sivistystyön koulutustarjontaa Kuopion seudulla.

Pohjois-Savon opisto on myös ammatillinen oppilaitos. Me koulutamme koko Itä-Suomen alueelle Viittomakielisen ohjauksen ammattilaisia.

Meillä voit opiskella myös aikuisten perusopetuksen oppimäärän.

Lisäksi opistomme on Humanistisen ammattikorkeakoulun Kuopion kampus. Humak kouluttaa täällä sekä viittomakielen tulkkeja että yhteisöpedagogeja